Contacteer Ons

Algemene info & administratieve vragen (Nederlandstalig)  +32 496 520731

Algemene info (Nederlandstalig – Frans – Duits ) +32 475 549099

 EMF Protection

BVBA Lewis, Home & Decorations

Gerestraat 23

B-3700 Tongeren

België

BE0837.690.218

Veel Gestelde Vragen!

interface

De gepatenteerde ZES Bodyguard-producten werken volgens het zender-ontvangerprincipe. De spiraal werkt zoals een antenne die in staat is om speciale frequenties te ontvangen en te absorberen en deze vervolgens om te zetten in onschadelijke warmte.

De cellen en celcommunicatie werken precies in dit frequentiebereik. Gezonde cellen hebben hier geen probleem mee, ze worden zelfs getraind en versterkt. Cellen die hun oorspronkelijke functie niet meer kunnen uitoefenen, worden tijdens dit proces geëlimineerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de ZES Biotechnology-pagina.

De gepatenteerde ZES Bodyguard-producten werken zonder enige tijdsbeperking en verliezen hun functie alleen door fysieke vernietiging (breuk, enz.).

Ja! Onze producten werken zonder externe energiebron (elektriciteit) en kunnen daardoor zonder aarzelen in contact komen met water.

U kunt een onbeperkt aantal ZES Bodyguard-producten tegelijkertijd dragen.

We raden echter altijd aan om minstens één product direct en permanent op het lichaam te dragen. In principe raden we iedereen aan om overdag een ZES Bodyguard-product te dragen en ‘s nachts op een ZES Bodyguard Recovery Pad of ZES Sports Power Pad te slapen om je immuunsysteem optimaal te versterken en verschillende regeneratieprocessen in je lichaam te bevorderen.

Elk product van ZES Bodyguard werkt absoluut passief, heeft geen externe energiebron nodig en kan daarom door elk organisme (mens en dier), ongeacht leeftijd, zonder bijwerkingen worden gebruikt.

Er kunnen echter eerste reacties van het lichaam optreden (zweten door ontgifting, klassieke aanvankelijke verslechtering van pijn, enz.).

De producten van ZES Bodyguard hebben geen bijwerkingen. Mogelijke reacties van het lichaam (bijv. zweten door ontgifting, klassieke beginverergering van pijn enz.) kunnen sporadisch en tijdelijk in het begin optreden.

Onze producten moeten direct en permanent op het lichaam worden gedragen om het volledige prestatiepotentieel te benutten. 

Direct huidcontact is echter niet nodig, dus u kunt de ZES Bodyguard producten bijvoorbeeld over uw kleding dragen. Het effect blijft hetzelfde.

Ons ZES Bodyguard Team is uiteraard beschikbaar om eventuele verdere vragen te beantwoorden.

Neem gewoon contact met ons op via email of telefoon. Wij beantwoorden uw vragen doorgaans binnen 24 uur.