ZES BODYGUARD BIOTECHNOLOGIE

De gepatenteerde ZES Bodyguard Biotechnologie absorbeert als een stofzuiger alle storende energievelden en zet deze electromagnetische stoorvelden om in onschadelijke warmte. 

Doordat het lichaam deze stoorvelden niet zelf moet verwerken, vormt dit geen extra belasting voor de lichaamscellen die gewoon hun werk kunnen blijven doen – namelijk : zorgen voor een gezond en sterk organisme !

Vertrouw op een gepatenteerde, geteste en effectieve oplossing!

Hoe Werkt ZES Bodyguard Biotechnologie?

Om de werking van ZES producten uit te leggen, moet we eerst even kijken  hoe levende organismen (samen)werken.

Alle biologische organismen bestaan uit een groot aantal cellen. 

Elk van deze cellen communiceert met naburige cellen via energievelden met een lage sterkte, en met het centrale controlesysteem. Bij mensen noemen we dit gewoon het centraal zenuwstelsel.

NATUURLIJKE CELCOMMUNICATIE

Elektrische energievelden zijn dus van nature in het lichaam aanwezig. Ze zijn essentieel voor het normaal functioneren van ons lichaam. 

Alle zenuwen geven signalen door via elektrische impulsen. 

De meeste biochemische reacties gaan gepaard met elektrische processen. We denken hierbij bijvoorbeeld aan onze stofwisseling en alle hersenactiviteit die altijd actief is.

Wat gebeurt er bij blootstelling aan elektromagnetische velden?

VERSTOORDE CELCOMMUNICATIE

Onnatuurlijke Electromagnetische Velden en Straling, zoals Electrosmog, werken in hetzelfde (of in een vergelijkbaar) frequentiegebied met de cellen van biologische organismen. Ze kunnen daardoor de natuurlijke communicatie tussen de cellen verstoren.

Het organisme kan de negatieve eigenschappen/signalen van electrosmog onderscheiden van zijn eigen signalen. De cellen moeten echter steeds harder werken om de ‘lichaamsvreemde’ elektromagnetische “afvalproducten” te verwijderen, omdat blootstelling aan schadelijke frequenties steeds meer voorkomt.

Het organisme komt hierdoor nooit echt in balans en raakt ‘overwerkt’.

Hoe beschermt ZES Bodyguard Biotechnologie
tegen elektromagnetische velden?

CELCOMMUNICATIE HERSTELD

Dit is waar de gepatenteerde ZES Bodyguard Biotechnologie bij helpt. 

De ZES Biotechnologie heeft geen blokkerende werking. Ze absorbeert net als een stofzuiger via de antenne (spiraal) alle electromagnetische stoorvelden (energievelden). Daarna zet ZES Bodyguard de energie van de electromagnetische stoorvelden om naar onschadelijke warmte

Het verwerken van deze stoorvelden wordt dus niet langer van het organisme verwacht. Hierdoor kunnen alle gezonde biologische cellen hun oorsprokelijke taken weer op zich nemen en zo zorgen voor een gezond organisme. 

Bij regelmatig of permanent gebruik van de ZES Bodyguard producten wordt het organisme gereinigd en geoptimaliseerd, met een aanzienlijke verbetering in welzijn en vitaliteit als gevolg.

GEPATENTEERD EFFECT VAN ZES-BIOTECHNOLOGIE

ZES Biotechnology  absorbeert en transformeert de negatieve energie van elektrosmog naar onschadelijke warmte (zichtbaar met een warmtebeeldcamera). 

Hierdoor wordt het verwerken van deze stoorvelden niet langer van het organisme verwacht. Alle gezonde biologische cellen kunnen hun oorspronkelijke functie weer effectief uitvoeren.

Het resultaat is meer vitaliteit en welzijn. 

Waaruit bestaat de ZES Bodyguard Biotechnologie?

De ZES Bodyguard Biotechnologie is opgebouwd uit 2 hoofdonderdelen:

Nikola Tesla Spiraal Antenne

De Spiraal Antenne

Op een van de beroemdste foto’s die ooit van Nikola Tesla zijn genomen, zien we de uitvinder zitten voor een gigantische spiraalvormige antenne in zijn laboratorium aan Houston Street, New York.

Nikola Tesla maakte in de late jaren 1800 gebruik van de Spiraalvormige Antennes voor de draadloze overdracht van electrische energie. Hiervoor patendeerde hij dit systeem in 1900 in U.S. Patent 645,576

De ZES Bodyguard Biotechnologie maakt ook gebruik van een spiraal antenne en van de principes in dit patent van Tesla om electromagnetische stoorvelden op te vangen. 

Een van de grote voordelen van de spiraalantenne is zijn groot bereik en compacte vorm. In de ZES Bodyguard Biotechnologie worden alle electromagnetische stoorvelden (energievelden) via de antenne (spiraal) als een stofzuiger opgenomen en onschadelijk gemaakt door het tweede hoofd onderdeel:

ZES Bodyguard Nikola Tesla Technologie Spiraal Antenne

het Electronisch Circuit

Het Electronisch Ciruit op de andere kant van een ZES Bodyguard chip, neemt de energie van de electromagnetische stoorvelden van de antenne over en zet ze om in onschadelijke warmte (zichtbaar met een warmtebeeldcamera). 

Het omzetten van schadelijke stoorvelden met ZES Biotechnologie is niet enkel beperkt tot de effecten van electrosmog, maar neutraliseert ook de stoorvelden van geopatische bronnen zoals o.a. effecten van de Hartmann grid, onderaardse wateraders, enz.

 

Zes-Bodyguard-Producten

Bescherming tegen straling en zoveel meer

Wat maakt ZES Bodyguard uniek?

Veel producten die tegen straling beschermen moeten in huis of op ieder apparaat worden aangebracht. Eén ZES Product aangebracht op je lichaam, kind, huisdier, … volstaat om tegen straling te beschermen. U bent altijd beschermd. Thuis, op het werk of onderweg. 

In tegenstelling tot veel alternatieven zijn de producten van ZES Bodyguard volledig passief.

Ze kunnen daarom zowel door peuters als door bejaarden probleemloos worden gebruikt.

ZES Producten beschermen je tegen straling zonder dat er een bron van energie nodig is.

Geen batterijen die moeten vervangen worden.

Tenzij je het product verliest of kapot maakt, hoef je het maar één keer aan te schaffen.

Met onze ZES Producten houdt het niet op met bescherming tegen straling. Er is ook een ZES Sports reeks verkrijgbaar die je energie en focus op natuurlijke wijze verhoogt.

Bescherm je huisdier tegen straling overal en altijd, met onze ZES Producten. Momenteel zijn de halsbanden voor honden en katten enkel bij EMF Protection.be verkrijgbaar!

ZES Bodyguard producten kunnen ook op bepaalde plaatsen op het lichaam aangebracht worden om het te harmonizeren. 

Helpt bij blessures, onstekingen, …

ZES Bodyguard biotechnologie is ontwikkeld door artsen en fysici en gepatenteerd.
Wij produceren al onze producten in Duitsland en Oostenrijk om de beste kwaliteit te garanderen.

De werking van ZES Bodyguard is gepatenteerd.

Ze bieden de beste bescherming tegen de schadelijke effecten van EMF, 5G of elektrosmog en de mogelijke problemen die daaruit ontstaan, zoals slaapstoornissen of migraine.

"De ZES Bodyguard-producten zijn een unieke manier om uzelf te beschermen tegen schadelijke negatieve milieu-invloeden zoals 5G of elektrosmog"
PROF. HC (RO) DR. MED. RIJKE WIJN
UITVINDER

Voor meer welzijn en energie in het dagelijks leven en sport

WAAR KAN IK ZES PRODUCTEN GEBRUIKEN?

ZES Bodyguard Produkten Bescherming Tegen Straling

BESCHERMING EN HERSTEL

home

THUIS

Met de producten van ZES Bodyguard kunt u uw gezin en uzelf in huis optimaal beschermen tegen schadelijke omgevingsinvloeden zoals electrosmog of 5G. 

Voor meer energie en welzijn!

business

WERKPLEK

Elke moderne werkplek bestaat uit een veelvoud aan elektronische apparaten die op lange termijn een negatieve invloed kunnen hebben op uw gezondheid. 

Met ZES Bodyguard voorkomt u mogelijke klachten. 

sun-umbrella

OP REIS

Door het eenvoudige gebruik en kleine formaat van onze producten, kunt u probleemloos genieten van de voordelen van ZES Bodyguard tijdens het reizen.

transport

ONDERWEG

Moderne auto’s en vrachtwagens en vooral elektrische auto’s kunnen uw organisme enorm belasten. Bij onze producten raden we constante bescherming 24/7 aan. 

ZES Sorts Produkten Meer Energie en Concentratie

POPULAIRE- EN TOPSPORT

men

UITHOUDINGS
VERMOGEN

Speciaal voor topsport ontwikkelde producten zorgen voor een uitzonderlijk snelle regeneratie en beduidend meer energie tijdens het sporten. 

Ideaal voor marathon, triatlon en gelijkaardige duursporten. 

golfing

CONCENTRATIE

Het gebruik van onze ZES Sports-producten verhoogt de concentratie en focus tijdens het sporten. Voor meer precisie en betere prestaties!

soccer-gear

SNELHEID
KRACHT

Bij voetbal, tennis of vechtsporten is snelheid een belangrijke factor voor succes. Onze producten verhogen het zuurstofgehalte in het bloed en zorgen zo voor meer elastische spieren en meer focus.

muscles

GEWICHTS
TRAINING

In samenwerking met krachtsporters hebben we kunnen ervaren dat onze ZES Sports-producten werken als een “booster” en zo een extra prestatiekick geven in de sport.

GEPATENTEERD IN EUROPA EN DE VERENIGDE STATEN

De werking van ZES Biotechnology is gepatenteerd in Europa en de Verenigde Staten van Amerika (VS), wat betekent dat de functie van ZES Biotechnology is bevestigd en erkend door de patentwetenschappers.

EU-PATENT (EP 1230831 B1)

AMERIKAANS PATENT (6,611,412 B1)

"In tegenstelling tot andere oplossingen werken onze ZES Bodyguard-producten volledig passief en kunnen ze daarom zonder aarzelen door iedereen worden gebruikt"
ARTHUR PASSLER
ZAAKVOERDER