BESCHERMING TEGEN 5G VOOR UW GEZONDHEID EN VITALITEIT

Bescherm U tegen 5G, EMF en andere straling met ZES Bodyguard. 

Met onze producten wordt uw immuunsysteem aanzienlijk minder belast, zodat uw weerstand en levenskwaliteit verhoogt.

Onze enthousiaste klanten melden oa :

Preventie

Moeite Met Slapen

Migraine

Rug en Gewrichten

Optimale bescherming in elke situatie

WAAROM ONZE PRODUCTEN OOK U KUNNEN ONDERSTEUNEN!

Steeds meer mensen hebben klachten als migraine, slaapstoornissen of chronische ontstekingen

Het lijdt geen twijfel dat technologische vooruitgang ons dagelijks leven veel gemakkelijker heeft gemaakt. Zo makkelijk dat we veel tijd online spenderen, en dat technologie een deel van onze dagelijkse taken overneemt.

Maar met het toenemend aantal elektronische apparaten dat we dagelijks gebruiken, wordt ook ons lichaam steeds zwaarder belast. Deze negatieve effecten worden vaak veroorzaakt door domotica, elektrosmog, 5G, hoogspanningslijnen en zendmasten. Ze worden vaak gelinkt aan tal van klachten zoals migraine,  slaapstoornissen, of chronische vermoeidheid. 

Met onze ZES Bodyguard-producten bieden we u een  gepatenteerde en effectieve oplossing om uzelf en uw gezin altijd en overal tegen deze negatieve effecten te beschermen en eventuele secundaire symptomen tegen te gaan.

Bescherm Tegen 5G EMF Straling 24 / 7 Met ZES Bodyguard Armband

Optimale bescherming voor uw lichaam in het dagelijks leven

ZES BODYGUARD ARMBAND

De ZES Bodyguard-armband biedt ideale bescherming door schadelijke effecten in onze omgeving, zoals elektrosmog of 5G, te neutraliseren. 

Door deze bescherming kan uw lichaam sneller herstellen en wordt het immuunsysteem aanzienlijk versterkt. 

Onze klanten melden meer energie en balans, evenals aanzienlijke verbeteringen in migraine en hoofdpijn. 

De armband is verkrijgbaar in 25 kleurencombinaties!

ZES Exclusive - Handgemaakt en verfijnd in Oostenrijk

ZES EXCLUSIVE JUWELEN

Ieder ZES Exclusive juweel is met de hand vervaardigd door een Oostenrijkse sieradenontwerper en uitgerust met onze gepatenteerde ZES Bodyguard. 

Door de geïntegreerde Bodyguard bieden onze juwelen een geweldige bescherming, door schadelijke effecten van onze omgeving, zoals elektrosmog of 5G, te neutraliseren.

Door deze bescherming kan uw lichaam sneller regenereren en wordt het immuunsysteem versterkt. Onze klanten melden aanzienlijk meer energie en balans en aanzienlijke verbeteringen voor migraine en hoofdpijn.

ZES Bodyguard Allrounder 80 Ideale Bescherming Tegen Straling 5G EMF Protection

Optimale bescherming op het werk en thuis

ZES BODYGUARD 80 ALLROUNDER

De ZES Bodyguard 80 Allrounder heeft door zijn diameter van 80mm het grootste bereik en is daardoor ideaal voor bescherming op het werk en thuis. 

Door de steeds toenemende elektromagnetische vervuiling in kantoren, winkelcentra, scholen en commerciële gebouwen hebben een groot aantal mensen een dof gevoel in hun hoofd, brandende ogen en/of voelen ze zich leeg of zelfs uitgeput na een werkdag.  Ook een modern huishouden telt vandaag de dag zoveel elektrische apparatuur die op lange termijn uw gezondheid en die van uw gezin in gevaar kunnen brengen. 

Bescherm uzelf en uw geliefden en voorkom gezondheidsklachten.

Optimale bescherming voor uw lichaam

ZES BODYGUARD 25 ROESTVRIJ STAAL

De ZES Bodyguard 25 RVS wordt meestal als kettinghanger gedragen en biedt dezelfde voordelen als de ZES Bodyguard-armband. 

Deze penning kan ook gewoon op het lichaam worden gedragen als u dit verkiest – bijvoorbeeld in je broek- of vestzak. 

Deze ideale bescherming versterkt uw immuunsysteem aanzienlijk en bevordert het zelfherstellend vermogen van uw lichaam.

We raden dit product aan aan iedereen die zichzelf proactief wil beschermen in het dagelijks leven en vitaal door het leven wil gaan.

Talrijke klanten waren ook in staat om aanzienlijke verbeteringen te realiseren bij migraine en hoofdpijn, en chronische vermoeidheid.

Verkrijgbaar in verschillende designs!

ZES Bodyguard Recovery diepe en regeneratieve slaap MediPad

Voor een herstellende en diepe slaap

ZES BODYGUARD RECOVERY PAD

Met de ZES Bodyguard Recovery Pad bieden we je een unieke  oplossing voor een diepe en regeneratieve  slaap. 

Een rustgevende diepe slaap is essentieel voor veel regeneratieprocessen in het lichaam en daarom cruciaal voor een gezond leven. Steeds meer mensen slapen echter onrustig of worden meerdere keren per nacht wakker en komen dus niet in de belangrijke diepe slaapfase (REM), waardoor hun lichaam niet optimaal regenereert.

De gevolgen zijn chronische vermoeidheid, lusteloosheid en een zwak immuunsysteem.

Ondersteunt gewrichts- en rugklachten

ZES BODYGUARD PRO 30X25

De ZES Bodyguard Pro 30×25 is speciaal ontwikkeld voor rugklachten en gewrichtsproblemen en kan door zijn kleine formaat gemakkelijk op elk lichaamsdeel worden bevestigd. 

De Bodyguard Pro zuigt als een stofzuiger negatieve informatie uit het pijnpunt, en laat zo het organisme sneller terugkeren naar een gezonde toestand. 

Onze klanten melden aanzienlijke verbeteringen in gewrichts- en rugklachten, evenals een verbeterde vitaliteit.

ZES Bodyguard Pro 30x25 Helpt Bij Gewricht Rug Pijn EMF Straling