EMF PROTECTION Beschermen Tegen Electromagnetische Straling Met ZES Bodyguard Producten EMF RFR ELF Bescherming

AFFILIATE COMMISSIES VERDIENEN OP VIER EENVOUDIGE MANIEREN

Vertel anderen over jouw ervaringen met ZES Bodyguard of ZES Sports producten en leg hun uit hoe ze de producten kunnen aanschaffen.

Er zijn vier eenvoudige manieren om commissie te verdienen als EMF Protection Affiliate:

JOUW PERSOONLIJK AFFILIATE URL

Log in je Affiliate Dashboard

Klik “Affiliate URL’s” links aan.

Geef je Referral URL aan de persoon die meer wil leren of bestellen. Als de persoon via jouw link koopt verdien je automatisch commissie.

Als je een bepaalde pagina of product wil delen, kan je die URL in de “Referral URL Generator” plakken en krijg je een gepersonaliseerde link.

JOUW PERSOONLIJKE KORTINGSBON

Log in je Affiliate Dashboard

Klik “Coupons” links aan.

Onder COUPON CODE vind je jouw persoonlijke kortingsbon van 10% die je aan mensen kan geven. Wanneer een klant jouw persoonlijke kortingscode gebruikt, krijgt hij/zij 10% korting op hun eerste aankoop en verdien jij automatisch commissie. Deze kortingsbon is uniek voor jou als Affiliate.

Jij bent vrij als Affiliate om de kortingscode wel of niet door te geven, vermits dit het netto verkoopsbedrag en dus je commissie met 10% verlaagt.

VIA JOUW WEBSITE

Als je zelf een website hebt kunnen je rechtstreeks van jouw site linken zonder dat er een partnerlink nodig is.

  • Log in je Affiliate Dashboard
  • Klik links op “Direct Links”
  • Voer uw domein (of domeinen) in en klin op “Save direct links”
  • Zodra een domein is ingediend voor goedkeuring en het is goedgekeurd door ons, kan U rechstreeks van op uw site naar EMF Protection verzijzen zonder uw Affiliate URL te gebruiken.
  • Wanneer een bezoeker op EMF PRotection link op uw website klikt en op EMFProtection terechtkomt, wordt het domein opgezocht in de database. Als het domein van U is, wordt jouw ID opgeslagen, net als een normale partnerlink. Als de klant vervolgens een aankoop voltooit, wordt er een referral aangemaakt voor jou.

STUUR NAAR ONZE WINKEL

Woont de persoon met wie je onze producten gedeeld hebt in de buurt van Kortessem?

Dan kan je ze naar onze winkel sturen zodat ze de producten kunnen zien, voelen, kopen en onmiddellijk mee naar huis nemen.

Zeg gewoon dat ze aan ons laten weten dat jij ze gestuurd hebt en wij maken manueel een referral voor jou aan als er iets verkocht is.

Openingsuren & Onze Locatie vindt u hier