EMF PROTECTION Beschermen Tegen Electromagnetische Straling Met ZES Bodyguard Producten EMF RFR ELF Bescherming

Word een EMF Protection Affiliate

Verdien commissies terwijl je het leven voor mens en dier beter maakt

bescherm je hond tegen straling
EMF PROTECTION Beschermen Tegen Electromagnetische Straling Met ZES Bodyguard Producten EMF RFR ELF Bescherming

Anderen helpen en ervoor beloond worden is nu makkelijker dan ooit!

VERHOOG HET WELZIJN VAN ANDEREN EN VERDIEN EEN COMMISSIE

Als u deelneemt aan ons EMF-Protection affiliate programma, is dit vergelijkbaar met groothandel of distributeur te zijn, maar zonder dat U zich zorgen hoeft te maken over stockage, versturen, aankoop of dat U een investering moet doen.

Uw primaire rol is om onze producten aan mensen te introduceren. Wanneer iemand één van onze producten koopt -dankzij uw introductie- verdient U een commissie.

In tegenstelling tot de meeste bedrijven, is onze drijfveer en filosofie om onze kennis, onze ervaring en ons welzijn te delen met anderen zodat iedereen kan genieten van een betere gezondheid, meer welzijn, hogere vitaliteit, kortom een evenwichter en dynamischer leven.

Een deel van onze winsten gaat naar een nieuw ecologisch project waar Natuur en Moeder Aarde centraal staan. In ons project zullen nieuwe milieuvriendelijke technologieën hand in hand gaan met traditionele technieken, zodat mens en dier in volledige Harmonie met zichzelf, met elkaar en met de omgeving kunnen leven. Tevens zal ons project zich engageren om “Ancient Wisdom” uit verschillende tradities wereldwijd te delen met al wie er zich toe aangetrokken voelt, zodat deze eeuwenoude wijsheid nooit verloren zal gaan.

GEEN RISICO

Geen minimum of investering vereist.

10 - 30% COMMISSIE

10 - 30 % Commissie betaald aan degenen die klanten naar ons doorverwijzen

EENVOUDIG

Wij hebben voor onze affiliates vier eenvoudige manieren om commissie te verdienen als affiliate.

HELP ANDEREN

Ondersteun anderen om hun vitaliteit terug te winnen door onze producten aan te bevelen en te introduceren aan uw netwerk.

AFFILIATE PROGRAMMA DETAILS EN VOORWAARDEN

De enige voorwaarde om een affiliate te worden is dat je bij EMF Protection al eens ZES producten hebt gekocht en ze gebruikt.

Wij zoeken naar mensen die de ZES Bodyguard en/of ZES Sports Producten gebruikt hebben en er enthusiast over zijn om ze met anderen te delen.

Zet het ordernummer van je aankoop op je registratie formulier hieronder.

Wil je meer informatie?

Wij hebben regelmatig webinars over de ZES Producten en ons Affiliate Programma. Dus neem gerust contact met ons op.

Zodra je de affiliate overeenkomst hebt ondertekend en je aanvraag is goedgekeurd, kan je op vier eenvoudige manieren commissie verdienen.